понеделник, 26 септември 2016 г.

Очаквания...

 

  Най-големият виновник за провала на всяко начинание е очакването за прекалено много, прекалено бързо. Не вярвайте на рекламите, за вълшебно хапче или магичен уред, който ще стопи бирите пред телевизора за месец. Резултатите идват при тези, които са последователни.
Правили сте корема 20 години, няма сила на света, която да го изгори за 1-2 месеца.

Големите очаквания са обречени на гигантски разочарования. Ако не видите резултата, който очаквате, става много по-лесно да посегнете към шоколада или картофите. Според американските психолози, това е "синдрома на фалшивите надежди" - Всеки провал прави все по-трудно да се върнем в избрания път. При Кето дори и да "сгрешите" един ден това не е проблем. Просто продължете на другия ден.

За наша радост Кето диетата се характеризира с много бърз резултат. Още първите седмица-две ще загубите няколко килограма. Това е много мотивиращо, но и малко измамно. Всъщност ще загубите само водата в клетките, а не истински мазнини. За истинският резултат трябва да сте стриктни поне два месеца и ще видите как корема ви се топи. След това можете да започнете и тренировки. Така че не се надявайте на плочки за лятото. Процесът е дълъг и се състои от малки крачки. Никога от един гигантски скок.

Няма коментари:

Публикуване на коментар